Qyteti pa rrugë dhe ndriçim, Patosi i harruar

Qyteti pa rrugë dhe ndriçim, Patosi i…

Në lagjen “29 Marsi” në bashkinë Patos banojnë rreth 400 familje. Banorët shprehen se vuajnë mungesën e investimeve në rrugë, të kanalizimeve të ujërave të zeza dhe ndriçimit.

Banorët theksojnë se janë ankuar me dhjetëra herë, por në lagje nuk është bërë as investimi më i vogël. Të lodhur nga pritja dhe neglizhenca e bashkisë banorët thonë se po mendojnë që të investojnë vetë, thonë ata për tch.

Sipas banorëve 50 metra më tej ndodhet banesa e kryebashkiakes Rajmonda Balilaj ku duket qartë rruga është e shtruar me asfalt, ndriçimi i rrugës funksionon.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit