Ra në kontakt me rrymën elektrike, vdes elektricisti

Ra në kontakt me rrymën elektrike, vdes…

Gjatë   ditë  s së   djeshme, në   Memaliaj u regjistrua një   ngjarje tragjike. Dy punonjës  s të   OSHEE kanë rënë në kontakt me rrymën elektrike, teksa njëri nga elektricistët  t ka humbur jetë  n. Viktima më mësohet se është   identifikuar si Agron Manaj, 54-vjeç. Punonjësit kanë qenë duke riparuar një linjë elektrike në zonën e Memaliajt. Policia ndodhet në vendin e ngjarjes dhe po punon për të zbardhur shkaqet e tragjedisë  .

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit