“Rrëzohet" Kuvendi i 18 Dhjetorit, Kuvendi i Berishës shkarkon Lulzim Bashën

“Rrëzohet” Kuvendi i 18 Dhjetorit, Kuvendi i…

Në Kuvendin e sotëm të thirrur nga Sali Berisha, kryetari i Komisionit Belind Këlliçi ka deklaruar se të gjithë delegatët kanë votuar me votim të fshehtë pro shkarkimit të kryetarit të PD, Lulzim Basha për thyerje të rënda të statutit. Gjithashtu në Kuvendin e sotëm, është ‘rrëzuar’ edhe Kuvendi i 18 Dhjetorit.

Belind Këlliçi 

Në mbështetje të nenin 43, gërma C të statutit të PD, me propozimin e një grupi prej 7 deputetësh të PD dhe 15% të delegatëve, Kuvendi Kombëtar vendosi, të votojë me votim të fshehtë për shkarkimin e kryetarit Lulzim Basha, për thyerje të rënda të statutit.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit