Rrjeti tallet me programin e qeverisë “Rama 3”

Rrjeti tallet me programin e qeverisë “Rama…

Rrjeti është duke u tallur me programin e qeverisë “Rama 3”, duke e cilësuar si një ‘meme të gatshme’. Kjo për shkak të atyre që shkruhen në këtë program.

Spikat një fjali, në të cilën shkruhet:

“Dy goditje njëra pas tjetrës që askush tjetër veç qeverisë së Partisë Socialiste nuk do të kishte mundur t’i përballonte”.r.

Ajo që vihet re në program është se nuk ka asgjë konkrete se me se do merret qeveria këtë mandat të tretë, por është i mbushur me propagandë të ripërsërit

Kjo është një frazë e përsëritur së shumti nga kryeministri Edi Rama gjatë fushatës. Ai vendosi fokusin e tij në këto dy pika, tek tërmeti dhe pandemia. Sipas Ramës dhe PS ata do të kishin pasur një mandat të dytë më të mirë, por iu ndërpre nga pandemia dhe tërmeti.

PS kërkoi mandatin e 3-të bazuar në këtë argumentim.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit