Sapo hyri brenda shtëpisë| Tan Brama vesh fustanin e Beniadës, plasin të qeshurat me koreografin

Sapo hyri brenda shtëpisë| Tan Brama vesh…

Koreogrami Dritan Brama, sapo ishte futur në shtëpinë e BB VIP gjatë këtyre 2 javëve të fundit. Edhe pse nuk ka rënë shumë në sy të publikut, së fundmi Tan Brama ka shkaktuar të qeshura në shtëpi.

Së fundi, Tan Brama ka shkakruar të qeshura në sy të publikut, pasi kishte veshur fustanin e Benidës dhe takat e saj. Kjo ka shkaktuar të qeshura tek konkurrentët e tjerë. 

Por nuk është ndalur me kaq, Brama ka bërë gjithashtu edhe një vallëzim sensual për banorët.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit