Sërish vështirësi për rreperin, akademia 'Donda' e Kanye West është mbyllur

Sërish vështirësi për rreperin, akademia ‘Donda’ e…

Akademia ‘Donda’ e Kanye West është mbyllur mes reagimeve në lidhje me komentet e fundit antisemitike të reperit. Prindërve të fëmijëve që ndjekin shkollën në Kaliforninë Jugore u është thënë përmes emailit se akademia është mbyllur me efekt të menjëhershëm.

Në email drejtori Jason Angell tha: “Me diskrecionin e Themeluesit tonë, Akademia Donda do të mbyllet për pjesën e mbetur të vitit shkollor 2022-2023, në fuqi menjëherë”.

E quajtur sipas nënës së ndjerë të West, Akademia Donda ndodhet në një vend sekret në Simi Valley dhe paguan 15,000 dollarë në vit, me familjet që detyrohen të nënshkruajnë marrëveshje moszbulimi për të parandaluar rrjedhjet.

Sipas The Times, janë rreth 100 studentë të regjistruar në akademi, së bashku me 13 mësues me kohë të plotë. Drejtori Angell tha se shkolla planifikon të ‘fillojë nga e para’ në shtator 2023.

Emaili vazhdoi: “Ekipi ynë drejtues do të punojë me zell për të ndihmuar të gjitha familjet gjatë këtij tranzicioni, duke siguruar që çdo studiues të ketë atë që i nevojitet për të pasur sukses në komunitetin e tyre të ardhshëm në një mënyrë të shpejtë dhe të hirshme.”

Ai shtoi: “Ne kemi besim se studiuesit tanë do të vazhdojnë të përparojnë si novatorë krijues, ndikues të guximshëm dhe udhëheqës akademikë të brezit të ardhshëm.”

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit