"Shakira… eres tú?"/ Hakerohet faqja zyrtare e Facebook? Shfaqet postimi i çuditshëm

“Shakira… eres tú?”/ Hakerohet faqja zyrtare e…

Facebook ka rënë pre e hakerave. Faqja zyrtare, e cila ndiqet nga 189 milionë ndjekës ka shfaqur postime të çuditshme. Në një nga postimet shkruhet: “Shakira, ti je Shakira”. Postimi është bërë në gjuhën spanjolle dhe deri tani nuk dihen më shumë detaje.

Prej disa ditësh Facebook ka shfaqur probleme në përdorim. Postimi në këtë rrjet social dhe navigimi në të ka hasur shumë vështirësi. Facebook ka qenë së fundmi i vetmi rrjet me probleme, ndërsa rrjetet e tjera që janë pjesë e ” Meta” nuk kanë pasur asnjë vështirësi në aksesim.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit