Shembet muri mbrojtës tek ‘Uji i Ftohtë’, rrezik për automjetet që kalojnë aty

Shembet muri mbrojtës tek ‘Uji i Ftohtë’,…

Mëngjesin e sotëm është shembur muri mbrojtës në krah të rrugës kryesore në zonën e “Ujit të Ftohtë” në Vlorë. Mësohet se, për pasojë rruga është bllokuar për disa orë ndërsa tani kalohet vetëm në njërën korsi.

Sipas informacioneve, raporton se muri ka rënë gjatë natës dhe rrezikon të shembet edhe pjesa tjetër. Deri në këto momente asnjë punonjës nuk ndodhet në vendngjarje për të pastruar rrugën. Ndërsa situata mbetet e rrezikshme për makinat që qarkullojnë në zonë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit