Shihni momentin kur Pastori “ecën në ajër”

Shihni momentin kur Pastori “ecën në ajër”

Videoja e një Pastori, i cili pretendon se mund të ecë në ajër është bërë virale. Në pamje duket pastori duke zbritur disa shkallë kur në një moment fillon të “ecë në ajër”. 

Më herët kamera tregonte pjesë të ndryshme të shtëpisë, në mënyrë që njerëzit të mos fillonin të hamendësonin se e gjitha kjo ishte një truk.

Pasi ai kthehet në tokë i sigurt, kamera rikthehet përsëri me lehtësi dhe ne shohim pastorin duke qëndruar me krenari me krahët e tij të hapur anash, sikur të ishte vetë Jezu Krishti.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit