Shkarkohet Agim Ismaili, Drejtoria e Burgjeve do të drejtohet nga ish-prefekti i kryqytetit

Shkarkohet Agim Ismaili, Drejtoria e Burgjeve do…

Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve, Agim Ismaili, është shkarkuar nga kjo detyrë, teksa pritet të zëvendësohet me një tjetër emër, konkretisht, ky post tashmë do të drejtohet nga Admir Abrija, ish-prefekt i Tiranës. Shkarkimi i Ismailit ishte propozimi i ministrit Ulsi Manja, i cili tashmë është pranuar dhe miratuar sot nga Këshilli i Ministrave.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit