Shkonte në shtëpinë ku nëna e tij ishte dado dhe ngacmonte 4 vjeçarin, zbulohet ish-ushtaraku pedofil

Shkonte në shtëpinë ku nëna e tij…

Një histori tragjike nga Agrinio ka dalë në dritë orët e fundit dhe ka të bëjë me një rast të neglizhencës së një djali 4-vjeçar nga një djalë 28-vjeçar dhe madje me “kurrizin” e nënës së këtij të fundit, e cila. ishte kujdestarja e fëmijës.

Sipas informacioneve të deritanishme, futbollisti i tretë i Kombëtares 28, në kohën kur akuzohet se ka ngacmuar fëmijën katër vjeçar, ka qenë ushtar në një zonë aty pranë dhe e ka vizituar shpesh nënën e tij. shtëpinë e djalit, ku ai punonte si dado.

Por kur 52-vjeçarja zbuloi veprimet e urryera të djalit të saj, jo vetëm i mbuloi ato, por e lejoi atë të vazhdonte t’i kryente, shkruan Protothema.

Prindërit e katërvjeçarit dyshuan se diçka nuk shkonte kur vunë re një ndryshim në sjelljen e tij, por edhe kur panë disa nga vizatimet e tij. Më pas, ata iu drejtuan një specialisti, i cili e kuptoi shumë shpejt se çfarë kishte ndodhur.

Në verën e vitit 2021 ka nisur denoncimi ndaj 28-vjeçarit për pakujdesiKa qenë vera e vitit 2021 kur babai i fëmijës ka denoncuar në Drejtorinë e Sigurimit të Agrinit 52-vjeçaren e atëhershme dhe djalin e saj për abuzime me djalin e tij katërvjeçar. Gruaja ishte kujdestarja e fëmijës dhe për këtë arsye djali i saj kishte akses të lehtë me djalin e vogël.

Kujtohet se tashmë informacioni për elementët është bërë publik nga Policia greke dhe bëhet fjalë për Dimitris Kravaritis, futbollist i Kombëtares së 3-të, i cili është proceduar për akte seksuale ndaj një të mituri.

Rasti është bërë publik nga kampionia olimpike Sofia Bekatorou gjatë një informimi mbi rastet e regjistruara në platformën e Rrjetit Evropian kundër dhunës dhe përfshihet në mesin e 200 dëshmive të tjera të abuzimit.

Megjithatë, hetimi i policisë për këtë rast të veçantë ishte në vazhdim që nga fundi i vitit 2021.Në postimin e saj Sofia Bekatorou thekson:

“Djali i vogël rrinte në shtëpi në mëngjes, me një zonjë (dado) 52-vjeçare. Pothuajse në çdo dhomë, përveç tualetit, kishte kamera vëzhgimi. Papritur vumë re një ndryshim të papritur në sjellje, të cilin nuk mund ta kuptonim, duke pasur parasysh se fëmija është plotësisht i sigurt.

Më në fund pas disa kohësh doli se kur dado mbetej vetëm me fëmijën, pa praninë e prindërve, vinte djali i saj, i cili ishte ushtar në një qytet fqinj dhe kryente veprime të turpshme ndaj 4-vjeçarit.

Më e keqja ishte se dado, nëna e autorit, i kapi, e mbuloi dhe e lejoi të kthehej në shtëpi herë pas here.Dadoja ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj fëmijës që ai të mos fliste.

Më në fund ferri i djalit të vogël ndaloi kur ai u shpreh përmes pikturës dhe përshkroi gjithçka që ndodhte në shtëpi dhe përfshinte si dadon ashtu edhe djalin e saj keq. Pas vizatimit të parë, fëmija u ekzaminua nga psikiatër fëmijë me përvojë dhe u bë një ankesë pranë autoriteteve.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit