Shqipëria, vendi me çmime të ulëta të hoteleve në Europë

Shqipëria, vendi me çmime të ulëta të…

Me sa duket vendi jonë dallohet në Europë për çmimin më të lirë të hoteleve në krahasim me vendet e tjera europiane. 

Bazuar në një hartë të “LoverofGeography” Shqipëria dallohet për çmimin e lirë kryesisht të hoteleve, Greqia fqinje për ushqimet e detit, Italia për makina të dorës së dytë, Bosnje Hercegovina për cmimet e ulëta të qirave, Hungaria për jetën e natës dhe Rumania për perime.  

Çmimet e hoteleve që konsiderohen të ulëta në vendin tonë për europianët, për standardin e jetesës së shqiptarëve mund të themi se nuk janë edhe aq të ulëta.

Sidomos në sezonin e verës ku bizneset i ngrejnë çmimet në qiell për të fituar nga ato muaj, pasi nuk subvencionohen nga shteti për muajt që rrinë pushim, siç ndodh në vendet europiane. 

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit