"Shqiptarët po na pushtojnë”, Princ Leka i përgjigjet analistes britanike: Do përmirësojnë shoqërinë

“Shqiptarët po na pushtojnë”, Princ Leka i…

Komentatorja e krahut të djathtë Sophie Corcoran ka folur mbi emigrimin masiv të shqiptarëve në Britani. Sipas saj, shqiptarët po pushtojnë vendin e saj.

Kur në vendin tonë hyjnë ilegalisht 40.000 burra kryesisht shqiptarë, Nëse nuk është pushtim, çfarë është?”, shkruan Corcoran në një postim të saj në Twitter.

Corcoran ka marrë një përgjigje nga Princ Leka i cili i ka thënë se në fakt ka një perceptim të gabuar lidhur me çështjen e imigrimit të shqiptarve në Britanin e Madhe.

Ai është shprehur se integrimi i shqiptarëve në shoqërinë e Mbretësisë së Bashkuar është një përmirësim për shoqërinë britanike dhe jo e kundërta. “Një përmirësim në shoqërinë britanike”, shkruan Princ Leka.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit