Shqiptari arratiset nga burgu në Zvicër

Shqiptari arratiset nga burgu në Zvicër

Një shqiptar nga Kosova është arratisur nga burgu në Wauwilermoos i Lucernit, ku ishte i dënuar me kusht.

Ai ishte dënuar më parë për kundërvajtje dhe nuk përbën kërcënim për publikun.

Policia thotë se shqiptari nuk e ka pasur të vështirë për t’u arratisur, pasi përfituar nga disa orë pushimi nga burgu gjatë drekës të martën.

“I burgosuri nuk u vu re kurrë për sjellje të dhunshme gjatë qëndrimit të tij në Ëauëilermoos dhe gjithmonë kthehej nga pushimet e tij në orën e caktuar” thotë Daniel Graf, zëdhënës i shtypit për Departamentin e Drejtësisë dhe Sigurisë së Lucernit (JSD), për Zentralplus.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit