Shtrenjtohen pagesat për kopshtet private

Shtrenjtohen pagesat për kopshtet private

Institucionet private parashkollore (kopshtet) kanë rritur çmimet pas pandemisë.

Çmimet ndryshojnë sipas qytetit dhe zonave ku variojnë nga 170 euro deri në 550 euro.

Në kopshtet shtetërore ka një mbikapacitet dhe një nga shkaket kryesore është rritja e çmimeve në kopshtet private.

Familjet e kanë të papërballueshme çmimin e kopshteve private dhe detyrohen të çojnë fëmijët në kopshte shtetërore

Një prind shqiptar që ka fëmijën në një çerdhe apo kopsht privat, paguan në muaj 173.13 euro.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit