Skandal në një shkollë 9-vjeçare, nxënësit i drejtohen mësueses: O zyshe je super p***

Skandal në një shkollë 9-vjeçare, nxënësit i…

Në rrjet është duke qarkulluar një video skandaloze e regjistruar në një shkollë 9 vjeçare në Shqipëri. Në video dëgjohen nxënës minoren, që i drejtohet mësues së tyre me shprehje vulgare.

Në video duket se nxënësit nuk janë më shumë se 10 vjeç dhe përdorin një fjalor skandaloz.

Video trego nivelin e arsimit në Shqipëri dhe mënyrën e si po rriten brezat. Video duhet të shërbeje si nismë për një hetim të thelluar në shkollat në Shqipëri. Por problemi nuk nis në shkolla, ai ngjizet që në ambientet familjare.

Mbetet detyre e shtetit i cili përmes Ministrisë së Arsimit duhet të reagojë menjëherë për këtë video, sepse nuk është një rast i izoluar por raste të tilla ka në të gjithë Shqipërinë.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=595119721898009

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit