Skema e rryshfetit në Rinas, lihen në fuqi masat e sigurisë për Sulejmanin dhe 8 efektivët

Skema e rryshfetit në Rinas, lihen në…

Gjykata ka lënë në fuqi masën e sigurisë arrest ne burg për Eneo Sulejmanin dhe efektivin e Rinasit Briken Tereziu.

Po ashtu, janë lënë të pandryshuara masat e sigurisë arrest në shtëpi për 3 të tjerë dhe detyrim paraqitjeje për 4 të tjerë.

Nëntë personat në bashkëpunim e njëri-tjetrin mundësonin kalimin e shtetasve që ju ndalohej kalimi në territorin e vendeve të Bashkimit Evropian nëpërmjet Aeroportit të Rinasit.

Ata merrnin nga 50 euro, për persona të cilët nuk kanë asnjë problematikë, por mashtrohen prej tyre, deri në vlerat e 500 eurove për personat që në të vërtet kishin problematika me udhëtimin.

Këta persona merrnin nga 50 euro, për persona të cilët nuk kanë asnjë problematikë, por mashtrohen prej tyre, deri në vlerat e 500 eurove për personat që në të vërtet kishin problematika me udhëtimin.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit