Sondazhi i Wall Street Journal, Trump kryeson Biden

Sondazhi i Wall Street Journal, Trump kryeson…

Sipas një sondazhi i Wall Street Journal ku morën pjesë 4200 votues nga data 17-24 mars, Donald Trump kryeson Joe Biden në gjashtë shtete të rëndëssishme përqindjeje në Pensilvani, Miçigan, Arizona, Xhorxhia, Nevada dhe Karolinën e Veriut, në pyetjen se kë do të zgjidhnin votuesit, përfshirë kandidatët e pavarur të palëve të treta.

Në Wisconsin, shteti i shtatë ku rezultati konsiderohet gjithashtu jo përfundimtar, Biden kryeson Trump me 3 pikë midis të gjithë kandidatëve. Në duelin mes tyre duket se mbledhin të njëjtën përqindje.

Pikëpamjet negative për performancën e punës së Bidenit janë më shumë se pikëpamjet pozitive me të paktën 16 pikë. Në katër nga shtetet ambivalente diferenca i kalon 20 pikë.

Për performancën e Trump gjatë kohës që ishte në detyrë vetëm votuesit e Arizonës shprehën një pikëpamje negative.

Gjithashtu, 48% e votuesve vlerësuan se Trump është në gjendje më të mirë fizike dhe mendore për të marrë presidencën, ndërsa përqindja e Biden për të njëjtën pyetje është vetëm 28%.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit