Spikerja e CNN lind fëmijën në banjon e redaksisë

Spikerja e CNN lind fëmijën në banjon…

Prezantuesja e CNN, Kasie Hunt dhe bashkëshorti Matthew Mario Rivera u bënë prindër për herë të dytë. Por kjo lindje e foshnjës së dytë me siguri që për ta do të jetë e paharrueshme.

Duke qenë se Kasie kishte vendosur të mos shhkëputej nga puna as në fund të shtatzënisë, kjo bëri që fëmijën ta dillte në jetë në tualetin e zyrës së punës. 

Pas lindjes ata u transportuan të dy në spital dhe fatmirësisht si nëna edhe foshnja janë në gjendje shumë të mirë shëndetësore. 

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit