Studimi: Burrat e shkurtër bëjnë s*ks më shpesh se ata që janë të gjatë

Studimi: Burrat e shkurtër bëjnë s*ks më…

Marrëdhënia seksuale në çift është shumë e rëndësishme, teksa sipas një studimi të fundit nëse femrat duan seks të shpeshtë të hedhin sytë nga meshkujt me fizik të shkurtër. Sipas një studimit të The Journal of Sexual Medicine, të publikuar në ladbible, meshkujt më të shkurtër janë seksualisht më aktivë sesa meshkujt më të gjatë. Në studim morën pjesë rreth 530 burra dhe në fund u arrit në përfundimin se personat me gjatësi më të vogël se 175 cm kryenin më shpesh marrëdhënie seksuale sesa ata më të gjatë. Ndërkohë Yahoo intervistoi burrat e shkurtër për të parë se çfarë mendonin ata.

Një burrë i shkurtër

Unë mendoj se në përgjithësi kam më shumë besim tek vetja se personat që kanë të njëjtën moshë me mua edhe pse ata janë më të gjatë. Nuk më duket diçka kushedi se çfarë gjatësia dhe anoj në gjëra më thelbësore për mua dhe për të.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit