Suela me 3 fëmijët e saj kërkojnë një shtëpi, jetojnë në një magazinë në Rrëshen që iu rrezikon jetën

Suela me 3 fëmijët e saj kërkojnë…

Suela Bulica, banore në një magazinë të ndërtuar që në kohën e xhaxhit Enver, në Rrëshen të Mirditës, ka nevojë për ndihmën e shqiptarëve.

Ajo bashkë me 3 fëmijët e saj jetojnë në një ndërtesë të rrënuar ku nga minuta në minutë mund t’i zërë poshtë pasi kushtet nuk janë aspak të mira dhe se çdo gjë bie jashtë futet brenda, duke rrezikuar shëndetin e fëmijëve të cilët janë me ftohje.

Ajo kërkon që Bashkia e Mirditës, por edhe shqiptarët, të vënë dorën në zemër dhe t’i ndihmojnë me aq sa kanë mundësi që dhe ata të jetojnë si të gjithë familjet e tjera.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit