Sunak: 100% gratë nuk kanë penis!

Sunak: 100% gratë nuk kanë penis!

Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar Rishi Sunak në një intervistë ka thënë se gratë nuk kanë penis. Deklarata e Rishi Sunak erdhi në një kohë kur një debat mbi çështjet transgjinore po zhvillohet në Britani dhe vendi po rishikon ligjet gjinore.

Intervistuesi e pyeti kryeministrin e Mbretërisë së Bashkuar, “Sir Keir tha kohët e fundit se ’99 për qind e grave, natyrisht, nuk kanë penis’. Në çfarë përqindje do ta vendosnit?”

Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar qeshi me pyetjen e intervistuesit dhe tha se ai kishte një këndvështrim pak më ndryshe nga Keir Starmer për këtë çështje.

Kur ai u pyet më tej nëse ai mendonte se shifra ishte 100 për qind, Sunak u përgjigj: “Po, sigurisht. Por gjëja e parë që dua të them është se ne duhet të kemi gjithmonë dhembshuri, mirëkuptim dhe tolerancë për ata që mendojnë për gjininë e tyre.”

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit