Tajlanda ndez 'dritën jeshile', legalizon rritjen në shtëpi të kanabisit

Tajlanda ndez ‘dritën jeshile’, legalizon rritjen në…

Tajlanda ka miratuar rritjen dhe përdorimin e marihuanës, ndërsa bëhet vendi i parë aziatik që legalizon këtë bimë jeshile. Tashmë tajlandezët kanë marrë dritën jeshile për të rritur këtë drogë në shtëpi. Tajlanda legalizoi fillimisht përdorimin e marihuanës në vitin 2018 për përdorim mjekësor dhe kërkime, por tani Bordi i Kontrollit të Narkotikëve e ka hequr atë nga lista e drogave të kontrolluara. Përpara se të vendosin të rrisin një bimë të tillë në shtëpi, qytetarët duhet të njoftojnë fillimisht qeverinë e tyre lokale, Vlen të theksohet se kanabisi nuk mund të përdoret për qëllime tregtare pa licenca të mëtejshme.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit