TikTok në shënjestër të sulmeve kibernetike, hakohet llogaria e medias ndërkombëtare

TikTok në shënjestër të sulmeve kibernetike, hakohet…

Llogaritë e të famshmëve dhe mediave në TikTok u bënë shënjestër të një sulmi kibernetik. TikTok nuk ndau detaje të mëtejshme në lidhje me autorët e sulmit kibernetik apo mënyrën se si ndodhi.

Një nga llogaritë e hakuara i përkiste agjencisë së lajmeve CNN.

Ne po punojmë ngushtë me CNN për të rikthyer aksesin në llogari dhe për të zbatuar masa të reja sigurie për të mbrojtur llogarinë e tyre në vijim,” tha një zëdhënës i TikTok.

Ne jemi të përkushtuar për të ruajtur integritetin e platformës dhe do të vazhdojmë të monitorojmë për çdo aktivitet të mëtejshëm joautentik,” shtoi ai.CNN nuk iu përgjigj menjëherë një kërkese të BBC për koment. TikTok tha se llogaria e Paris Hilton ishte gjithashtu në shënjestër, por nuk ishte hakuar.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit