Trajneri personal i Kanye West kërcënon se do ta dërgojë reperin në një spital psikik

Trajneri personal i Kanye West kërcënon se…

Kanye West ka nisur një zhurmë kundër trajnerit personal të famshëm Harley Pasternak pasi ai kërcënoi se do ta shtronte reperin në një spital mendor.

Ye ka ndarë mesazhe private mes tij dhe një kontakti të njohur si ‘Harley’ në Twitter. Tekstet tregonin “Harley” duke i thënë reperit të bashkëpunojë ose përndryshe ai do ta kthejë në spital në mënyrë që të qëndrojë përgjithmonë në “zombieland”.

Teksti i Harley thotë: “Unë do t’ju ndihmoj në një nga dy mënyrat… Së pari, ju dhe unë ulemi dhe bëjmë një bisedë të dashur dhe të hapur, por ju nuk përdorni fjalë sharje dhe gjithçka që diskutohet është bazuar në fakt, dhe jo disa gjëra të çmendura që të ka thënë miku yt budalla ose që ke parë në një postim në Twitter.”

Ai më pas shtoi: “Opsioni i dytë, të kam institucionalizuar sërish ku të mjekojnë katrahurën, dhe ti kthehesh në Zombieland përgjithmonë. Takimi me fëmijët thjesht nuk do të jetë i njëjtë.”

West, i cili njihet ligjërisht si Ye, më pas e ndoqi postimin në Twitter me fotografi të trajnerit personal.

Ajo që duhet të jetë e qartë deri tani është se unë jam rritur për të mbrojtur të vërtetën time pavarësisht nga pasojat,” tha West në Twitter.

“Kështu që do ta them përsëri këtë: Unë u diagnostikova gabimisht mendërisht dhe u drogova nga mendja ime për të më bërë një personazh të famshëm me sjellje të mirë.”

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit