Trendi i vitit 2023, korse dhe bluza të tejdukshme për meshkuj

Trendi i vitit 2023, korse dhe bluza…

Edhe dy muaj dhe troket viti 2023, teksa stili ndryshon nga viti në vit.

Stilistët kanë bërë gati trendin e vitit të ardhshëm duke u fokusuar tek zhveshja e pjesëve të trupit tek meshkujt.

Jo vetëm kaq, po stilistët kanë guxuar duke stiluar për burrat edhe korset e zeza që vënë në pah belin e tyre.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit