U kam mat me kolegen duke u puthur/ Kto janë pasojat që e presin ministrin që e tradhtoi gruan e tij

U kam mat me kolegen duke u…

Ministri i Shëndetësisë u detyrua që të jepte dorëheqjen pas i publikuan foto që ai shfaqej duke u puthur me këshilltaren e vet.

Pamjen erdhën prej një kamera sigurie në zyrën e Hancock, dhe ai duket nuk ia kishte as idenë më të vogël që po filmohej.

Pasojat e sigurisë konsiderohen aq të mëdha sa edhe partia Laburiste në opozitë po kërkon një rishikim të fortë të masave të sigurisë në të gjitha ndërtesat qeveritare.

“Kjo nuk ka të bëjë me ekspozimin e hipokrizisë së Hancock, por me rreziqet gjigande që qeverisë i vijnë nga vetë zyrat e saj”, tha Conor McGinn, ministri laburist në hije i sigurisë.

“Ekzekutivi duhet të urdhërojë menjëherë kontrollin e ndërtesave kyçe, dhe punonjësit e inteligjencës të verifikojnë për kamera të paautorizuara dhe përgjues. Po kështu t’i kushtohet vëmendje edhe spekullimeve mbi një kompani private e cila ka lidhje me Kinën dhe qasje në ambientet e brendshme të Ëhitehall”, shtoi ai.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit