U vra brenda automjetit, kamerat zbardhin gjithçka

U vra brenda automjetit, kamerat zbardhin gjithçka

Dalin detaje të tjera nga ekzekutimi i Ridvan Ramazanit më 28 nëntor në Shkodër. Kamerat e karburantit tregojnë se Ramazani u qëllua nga dy drejtim. Pas vrasjes, Duel Mehmedaj ka hyrë brenda karburantit dhe ka kërcënuar punonjësit, dhe më pas është larguar në këmbë jo me makinë./Dosja,al

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit