'Unë kërkoj burrë me B të madhe, ti…'/Silvana i kthehet keq Saimirit pas eleminimit

‘Unë kërkoj burrë me B të madhe,…

Rrugëtimi i Silvanës në Love Story është mbyllur mbrëmjen e djeshme, teksa kjo puntatë e shtatë ishte e mbushur me emocione, surpriza dhe shumë atmosferë festive.

Silvana ishte konkurrentja e cila nuk mundi të merrte trëndafil nga Saimiri, teksa tashmë në garë kanë mbetur vetëm nëntë konkurrente. Eliminimi solli edhe reagimin e ashpër të Silvanës, e cila teksa iu afrua Saimirit nuk i kurseu kritikat ndaj tij.

Silvana: Jam e shumë e lumtur që largohem sonte sepse e kam menduar gjatë gjithi javës. Më bën për të qershur fakti që çdo vajzë që bën debate me ty, ikën çdo javë. Unë do ta quaja, ‘uomo semplice, scelte semplice’, sepse ti je mashkull i thjeshtë dhe kërkon femrat këtu që të ulën, të përulen. Unë nuk jam ajo zemër, unë kërkoj një karakter shumë të fortë. Unë kërkoj burrë me B të madhe.”

Saimiri: Duhet të bëhet njëherë grua me G të madhe që të kërkosh një burrë me B të madhe…

Silvana: Unë jam shumë grua, kam shumë karakter të fortë, që t’i nuk e përballon dot. Ti nuk i ke përballuar këtu femrat me karakter të fortë.

Saimiri: Unë të falenderoj shumë që ishe këtu bashkë me motrën dhe ju uroj çdo të mirë. mere më me sportivitet.

Silvana: Jam shumë sportive… nëse flet për respektin, ti nuk na ke respektuar.
burimi: boldnews
Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit