Universiteti i Tiranës publikon kriteret dhe kuotat për regjistrimin e studentëve. Ja ku mund të informoheni

Universiteti i Tiranës publikon kriteret dhe kuotat…

Kriteret e pranimit dhe kuotat për regjistrimin në universitete janë publikuar ditën e sotme nga Universitetiti i Tiranës. Kriteret e pranimit dhe kuotat janë publikuar për të dy ciklet, atë Bachelor dhe Master.

Për të parë Kriteret dhe Kuotat e Universitetit të Tiranës

Pas përfundimit të maturës, nxënësit duhet të aplikojnë përmes portalit U-albania ku do të zgjedhin preferencat e tyre.

Fillimisht ata duhet të paguajnë tarifën e regjistrimit prej 2000 lekësh në zyrat e Postës Shqiptare.

Rezultatet e provimeve të maturës dhe ato të tre viteve gjimnaz janë kriteret kryesore që do merren parasysh në pranimin në universitet.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit