Vajza me pamje djali dhe pa forma trupore zgjidhet Miss France 2024

Vajza me pamje djali dhe pa forma…

Të shtunën më 16 dhjetor, Eve Gilles, Miss Nord Pas-de-Calais, u zgjodh Miss France 2024 në Zénith në Dijon. Në finale ajo ishte përballë Miss Guajana dhe Gilles u bë zyrtarisht Miss France. Që atëherë, mediat nisën artikujt e tyre kundër Eve Gilles, Miss-in me një prerje flokësh si askush tjetër.

Vajza me flokë të shkurtra dhe pa asnjë formë trupore perfektë u kurorëzua përpara 7,5 milionë spektatorëve. Në llogarinë e saj në Instagram, ende ka foto të pamjes së saj të vjetër, një vajzë me flokë të gjatë. Në një botim që daton nga viti 2019, kur Eve Gilles ishte 16 vjeç, Miss-i i ri Franca shfaqet me flokë të gjatë.

Eve Gilles ka qenë temë e diskutimeve në internet veçanërisht për prerjen e saj të shkurtër të flokëve, që nga zgjedhja e saj si Miss. Duhet thënë se për këtë nuk ka ngurruar të flasë në skenë edhe vetë Eve, e cila u bë “Miss me flokë të shkurtër”.

“Mund të mos e kem fizikun e Miss-eve të mëparshme, por të gjithë jemi të ndryshëm”, tha ajo për Paris Match, një ditë pas kurorëzimit të tij në Dijon.

“Nëse i kam prerë flokët, kjo nuk është për shkak se i kam parë veçanërisht të bukur, thjesht nuk kam pasur një lidhje emocionale me flokët e mi. Kjo nuk është diçka aq e rrallë për një grua, shumë gra franceze kanë flokë të shkurtër”, tha ajo.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit