Vëllai i Atdheut kopja e tij, tregon historinë që i ka ndodhur: Merr Anën 2

Vëllai i Atdheut kopja e tij, tregon…

Atdheu është një ndër djemtë që spikati në “PërPuthen” me pamjen e tij, një djalë mjaft simpatik. E ndonëse jo binjakë, Atdheu është kopja e vëllait të tij.

I pranishëm në  “PërPuthen”, ajo që u vu re sapo vëllai i Atdheut hyri në studio, ishte ngjashmëria e tyre, e që u komentua edhe aty.

Vëllai i Atdheut tha se në fakt ata i ngatërrojnë shpesh me njëri-tjetrin, e madje një fans, duke menduar se ishte Atdheu, i ka thënë: “Njëri më tha lëre Ana 1 merr dyshin”.

FOTO/“Njëri më tha lëre Anën 1 dhe merr...”-
Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit