(VIDEO) Meta reciton vargjet e Frashërit nën flokët e dëborës

(VIDEO) Meta reciton vargjet e Frashërit nën…

Presidenti Ilir Meta përshëndet ndekësat nga Shkodra me këngën “O shpirt sa të du”.

Sot ai u shfaq sërisht në Korçë, ku recitoi disa vargje të Naim Frashërit nën flokët e dëborës.

Këtë poezi që poeti ia kushtoi hapjes së mësonjëtores shqipe në Korçë.

“Lumja ti moj Korç’ o lule!
Q’i le pas shoqet e tua
Si trimi në ball u sule,
Ta paçim për jetë hua”, reciton Meta. Ndërkohë që në FB e shqëron videon me mbishkrimin:
“Bardhësi dhe mbarësi përherë për Korçën, të parën lule!”.

VIDEO KËTU

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit