Vidhnin banesat në Itali, arrestohet 3 "skifterët" shqiptarë

Vidhnin banesat në Itali, arrestohet 3 “skifterët”…

Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë italiane.

Shqiptarët u arrestuan me akuzën e vjedhjes në disa banesa në Itali.

Ata kanë kryer 8 vjedhje nëpër shtëpitë në Calitri, Lioni, Sant’Angelo dei Lombardi dhe Conza della Campania, në muajt e fundit të 2021.

Njëri nga tre “skifterët” shqiptarë është ende në kërkim.

Ndaj tij ka filluar procedura për kërkim në nivel ndërkombëtar dhe autoritetet italiane kanë nisur bashkëpunimin policor ndërkombëtar.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit