Vijon saga e tenderave nga taksat e qytetarëve, Bashkia Tiranë 10 miliarë lekë për rrugët e prishura

Vijon saga e tenderave nga taksat e…

Bashkia e Tiranës ka hapur një tender prej 8.5 miliom € ose 10 miliard lekë pa TVSH për ndërhyrje në rrugët problematike të kryeqytetit.

Mësohet se tenderi përfshin 11 njësitë administrative të kryeqytetit dhe lagjet 12,13 dhe 14 synon sistemimin e asfaltit të shkaktuar nga ndërhyrjet e tenderave të UKT.

Në dokumentet e tenderit nuk përcaktohen rrugët në të cilat do kryhen ndërhyrjet, ndërkohë që duhet të ishin bërë publike dhe transparente.

Rrugët e Tiranës rregullohen kur bëhen tendera për UKT dhe më pas “bëj sërish tender rruge për të rregulluar dëmtimet që i ka shkaktuar çarja e asfaltit nga UKT”

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit