'Vila, hotel dhe para'/ Italia i sekuestron 6 milionë euro pasuri Gëzim Sallakut

‘Vila, hotel dhe para’/ Italia i sekuestron…

Gezim Sallaku, sipërmarrësi me origjinë shqiptare, ish-patron i Darfo Boario Calcio, tashmë është në qendër të disa hetimeve gjyqësore.

Policia Financiare e Breshias ka kryer masën e parandalimit personal të mbikëqyrjes së posaçme të sigurisë publike me detyrim qëndrim në komunën e vendbanimit, si dhe sekuestrimin parandalues ​​të pasurive të paluajtshme dhe të luajtshme deri në shumën mbi 5.8 milionë euro, pasi. e konsideron si person të kualifikuar të rrezikshëm, me precedentë të ndryshëm penalë.

Në veçanti, sekuestrimi u urdhërua pas hetimeve komplekse të natyrës ekonomike, pasurore dhe të të ardhurave që zbuluan një disproporcion të konsiderueshëm midis standardit të jetesës së burrit dhe të ardhurave të deklaruara nga i njëjti në organet tatimore, shkruan Brescia.

Në sekuestrim janë edhe vila në Sale Marasino dhe hotel Villa Kinzica, që i atribuohet Sallakut. Në të njëjtën kohë, policia gjyqësore ka kryer kontrolle në shtëpi dhe vendase për transferim mashtrues vlerash, si dhe njoftom përfundimin e hetimeve paraprake ndaj 69 personave të akuzuar për trafik ndërkombëtar droge dhe pastrim parash.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit