Viti i Ri 2022| Familja me 12 anëtarë: Do festojmë me groshë

Viti i Ri 2022| Familja me 12…

Na ndajën vetëm pak orë nga Viti I Ri 2022 dhe në vendin tonë, ka ende familje ekstremisht të varfra, të cilët e presin natën e ndërrimit të vitit me groshë, ose më e keqja, edhe me stomakun bosh. Konretisht, 12 anëtarë të familjes Shotaj në zonën e Alliasit në Tiranë, jetojnë në kushte të vështira ekonomike. Në një prononcim për Fax News, nuset e kësaj familje, rrëfejnë se këtë vit do tap resin 2022, duke paguar qera dhe fatura si dhe me fasule.

“Asnjë gjë me grosh, nuk na ndihmon asnjë njeri, jemi ankuar gjithandej, dhe na i sjellin ushqimet pas një viti. Jetojmë 12 vetë na këtë shtëpi”.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit