Vrasja në Don Bosko, Prokuroria e Tiranës kërkon dëshmitë e vëllezërve Beqiraj

Vrasja në Don Bosko, Prokuroria e Tiranës…

Arrestimi i Gentjan dhe Indrit Beqiraj çoi në zbardhjen e disa ngjarjeve kriminale të ndodhura në vend si ajo e 4 janarit në Don Bosko ku mbeti i vrarë një person dhe u plagosën 4 të tjerë.

Sipad dëshmisë së tyre atentati në Don Bosko u urdhërua ng Kasandër Noga dhe u elzekutua nga Kevin Zeneli.

Prokuroria ka kërkuar dëshminë e plotë të vëllezërve Beqiraj.

Mësohet se prokuroria konsideron se ka mospërputhje të dëshmive të dy vëllezërve me atë të hetimeve që janë kryer që prej ditës së ngjarjes.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit