Vuri bast në kazino me 2 euro dhe fiton 2.6 milionë, kush është 30-vjeçari që kapi 'bingo'

Vuri bast në kazino me 2 euro…

Fati troket vetëm një herë në derë dhe kjo qenka e vërtetë. Kjo ka ndodhur me një 30-vjeçar francez, i cili ka fituar në kazino, më shumë se 2.6 milionë euro dhe kjo pasi vuri bast vetëm 2 euro. Sipas pronarit të kazinosë, që ndodhet në veri të Francës, në 10 vite ky “sistem” ka nxjerrë 66 fatlumë mes tyre 31 milionerë dhe ka dhënë fitime mbi 74 milionë euro.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit