WhatsApp, dalin në shitje të dhënat e 500 milionë përdoruesve

WhatsApp, dalin në shitje të dhënat e…

Dyshohet se dikush po shet të dhënat e afro 500 milionë përdoruesve të WhatsApp. Më 16 nëntor, një person postoi një reklamë ku pretendon se ata po shisnin një bazë të dhënash të vitit 2022 me 487 milionë numra celularë të përdoruesve të WhatsApp.

Ata pretendojnë se kanë të dhënat e përdoruesve të WhatsApp nga 84 vende. Në mesin e këtyre vendeve është edhe Shqipëria.

Ky person pretendon se janë përfshirë mbi 32 milionë të dhëna përdoruesish në SHBA. Mjë pjesë tjetër e madhe e numrave të telefonit iu takojnë qytetarëve të Egjiptit (45 milionë), Italisë (35 milionë), Arabisë Saudite (29 milionë), Francës (20 milionë) dhe Turqisë (20 milionë).

Në Shqipëri pretendohet të kenë numra telefoni të 506,602 personave

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit