WhatsApp vjen me një risi, shton privatësinë tuaj gjatë komunikimit

WhatsApp vjen me një risi, shton privatësinë…

Aplikacioni i kominikimit WhatsApp ka sjellë një risi për të gjithë përdoruesit. Në një njoftim të shpërndarë nga WhatsApp thuhet se mesazhet tuaja personale mund të mbrohen si parazgjedhje dhe të qëndrojnë midis jush dhe atyre që i dërgoni.

Thuhet se as vet aplikacioni nuk mund ti lexojë ato mesazhe. Ajo që ndani dhe me kë e ndani, është plotësisht nën kontrollin tuaj.

Aplikacioni u bën thirrje përdoruesve që të kontrollojnë privatësinë e tyre duke aktivzuar disa opsione.

1.Dërgoni foto dhe video që zhduken pas një shikimi të vetëm.

2. Shto siguri shtesë kur identifikohesh në llogarinë tënde.Aktivizo Touch ID, Face ID ose kyçjen e gjurmëve të gishtërinjve Android për të siguruar WhatsApp-in tënd.

3.Enkriptoni mesazhet e ruajtura në iCloud ose Google Drive.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit