Ylli i pornografisë shpreh dëshirën për të bërë seks me një alien

Ylli i pornografisë shpreh dëshirën për të…

Angela White ka zbuluar se do të ishte e hapur për të bërë seks me një alien. 

Ylli australian i pornografisë, 38 vjeç, u shfaq në podcast Only Stans, të drejtuar nga Glenny Balls, dhe bëri një sërë zbulimesh, duke përfshirë se koha më e gjatë që ajo ka bërë seks është gjashtë orë.

Biseda shpejt u kthye në mundësinë e jetës jashtëtokësore, duke e shtyrë Angelan të konfirmonte se do të ishte e gatshme të kryente marrëdhënie me një alien.

Ideja më pëlqen, nëse do të kishte qenie inteligjente që mund të pranonin seksin. Si do të ishte të bësh seks me një alien?” tha ajo, ndërsa prezantuesi i Stans Glenny u përgjigj me shaka: “Një ditë do ta zbulojmë. Nëse ata vijnë ndonjëherë në tokë, ju do jeni me ta.”

Angela më pas buzëqeshi teksa pranoi se është ‘shumë kurioze’, duke shtuar: “Jam shumë kurioze të përjetoj gjithçka që mundem në këtë jetë, kështu që pse jo”. 

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit