Zbulohet fakti i frikshëm për çokollatat KitKat

Zbulohet fakti i frikshëm për çokollatat KitKat

Dashamirët e çokollatës u tronditën nga ajo që ndodhet në të vërtetë brenda një Kit Kat. Pikërisht në kohën e Halloween-it, një video e re mbresëlënëse shfaqet brenda shiritave duke lënë shumë shikues të habitur.

Zack D. Films postoi një video në YouTube duke shpjeguar procesin e prodhimit të ëmbëlsirave.

Videoja tregon një Kit Kat duke u thyer në gjysmë. Një pamje nga afër e pjesës së brendshme të shufrave shfaqet në ekran.”Disa Kit Kats thyhen ndërsa janë duke u bërë”.

“Dhe në vend që t’i hedhë jashtë, kompania i shtyp dhe shton sheqer,” shpjegon Zack, duke shtuar se vaferat e grimcuara përzihen në një pastë. “Dhe kjo është ajo që është në brendësi të një bar Kit Kat.”

Një përdorues pyeti: “Pra, atëherë… nga çfarë ishte bërë shiriti origjinal Kit Kat?” Një tjetër pyeti: “A keni menduar ndonjëherë se çfarë ka brenda një Kit Kat?

“Pyetja e vërtetë është se si lindi Kit Kat i dërrmuar?” tha dikush tjetër.

“Faleminderit zotit që nuk e hedhin jashtë si kompanitë e tjera,” vuri në dukje njëri.“Tbh nuk po ankohem, më shumë Kit Kats do të thotë më shumë lumturi ndaj meje”, tha një komentues me shaka.Një tjetër thirri: “Kjo është fjalë për fjalë 100% më shumë kitkat për kitkat.”

Në episod, prodhuesit treguan se si bëhen shufrat dhe vunë re se si ekipi heq çdo ëmbëlsirë që konsiderohet e papërsosur. Konfeksioni me sheqer nuk do të përdorej nëse nuk do të ishte mjaftueshëm i shndritshëm, nëse do të kishte shumë flluska të jashtme të ajrit ose vaferat do të ishin jashtë qendrës.Shufrat e shëmtuara nuk hidhen, por riciklohen në shkopinj të rinj të kuq të mbështjellë me plastikë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit