Zgjimi i meshkujve me një penis në ereksion, ekspertja e seksit: Lajm i mirë për shëndetin

Zgjimi i meshkujve me një penis në…

Ndodh që në mëngjes, meshkujt në përgjithësi të zgjohen me një penis të fryrë në ereksion. Për këtë ka folur një eksperte e seksit. Sipas ladbible, Kate Moyle ka shpjeguar se kjo ndodh vetëm për shkak se një djalë zgjohet me një penis në ereksion, nuk do të thotë domosdoshmërisht se ai është i eksituar. Moyle ka sqaruar disa mite dhe keqkuptime të zakonshme në lidhje me seksin. Ajo tha se është mëse normale që një mashkull të zgjohet kështu në mëngjes duke shtuar se në këtë rast, është shenjë e qarkullimit të shëndetshëm dhe aktivitetit të sistemit nervor.

Ekspertja e seksit:

Që penisi të fryhet nuk do të thotë që një burrë është zgjuar i eksituar ose ka parë një ëndërr erotike(edhe pse ndodh shpesh). Është në fakt një shenjë e qarkullimit të shëndetshëm dhe aktivitetit të sistemit nervor.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit