Zhaklin Lekatari i vërsulet shqiptarëve: Më keni çarë qafën e mitrës

Zhaklin Lekatari i vërsulet shqiptarëve: Më keni…

Për katër muaj me radhë, Zhaklin Lekatari dha mend në një televizion kombëtar sesi duhet të përfaqësojmë më së mirë shoqërinë duke folur për etikë, për moral dhe për sjellje njerëzore. Mirëpo pasi mori vëmendje nga një shfaqje televizive, Lekatari harroi këshillat që jepte duke shitur veten si të kulturuar dhe ka dalë në origjinë.

Ndaj shqiptarëve që patën kritika për të, për mënyrën sesi jepte opinione dhe për mënyrën sesi përpiqej të jepte argumeta, blogerja e seksit ka një përgjigjie për ta: Na keni çarë qafën e mitrës. E thënë nga vetë goja e saj e madje e stampuar në një bluzë që e mbanë të veshur.

Gerti Koxha: Dua të ma komentosh pak bluzën
Zhaklina: Po bluzën e kam bërë vetë edhe kam shkrua “Na keni ça qafën e mitrës”
Gerti Koxha: Po kujt i drejtohet kjo që ke shkruar
Zhaklina: Atyre qe na e çajnë qafën e mitrës dite për ditë edhe gratë por edhe burrat

Kjo është edukata e Zhakiln Lekatarit, e cila thotë se përfaqëson shoqërinë, gruan dhe vajzat në Shqipëri.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit