Zhaklin Lekatari: Nëse Zoti do ishte kaq i mirë do kishte bërë gjëra më të mira!

Zhaklin Lekatari: Nëse Zoti do ishte kaq…

O Univers më ndihmo!” është shprehja që përdor Zhaklinë Lekatari, në pikat më kritike të saj, ndërkohë që shumë përodorin “Zot më ndihmo”. 

Por pse ndodh kjo? Sepse Zhaklina nuk beson në Zot, pra është ateiste dhe beson në shkencë. Ajo thotë se nëse ai do të ishte aq i mirë do kishte bërë gjëra më të mira.

Më duhet logjika që të besoj në diçka, të ketë një fuqi analitike. Unë besoj në shkencë që nuk i ka të gjitha përgjigjet por e mban të hapur opsionin dhe thotë se kemi ende shumë për të zbuluar dhe për të ditur dhe nuk kemi ardhur nga Edeni, molla, gjarpri, Adami dhe Eva”, tha Zhaklina. 

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit