Zhbllokoni efektin e veçantë të emojive në iPhone tuaj me trukun e fshehur

Zhbllokoni efektin e veçantë të emojive në…

Ky truk i zgjuar i iPhone është i domosdoshëm për fansat e Apple. iPhone juaj ka një sinjalizim të fshehur.

Paralajmërim urgjent për këdo që përdor një iPhone jashtë në muajt e ardhshëm

Apple e ka pajisur iPhone-in e saj me shumë hakime të zgjuara, por ato nuk janë të gjitha menjëherë të dukshme.

Për fat të mirë, një fans i iPhone në TikTok ka zbuluar një veçori brilante të emoji-ve të fshehura.

Së pari, shkoni te iMessage duke hapur aplikacionin Messages të Apple.

Më pas hapni një bisedë me dikë dhe shkruani një emoji në hapësirën e tekstit.

Në vend që të shtypni dërgoni, shtypni dhe mbani shtypur ikonën Dërgo.

Kjo do të zhbllokojë një faqe të fshehur që ju lejon të dërgoni mesazhin tuaj me një efekt.

Tani dëshironi të prekni “Ekrani” në krye dhe më pas zgjidhni “Dërgo me Echo”.

Kjo do t’ju lejojë të mbushni ekranin me shumë emoji kur marrësi lexon tekstin. Dhe ata mund të përsërisin ‘Echo’ pa pushim. Ju madje mund të zgjidhni emoji të shumtë në një mesazh të vetëm.

Dhe kjo do të shkaktojë një vërshim të të gjitha emoji-ve që keni zgjedhur.

Thjesht shkruani disa emoji të ndryshëm për të krijuar një “Echo” me shumë ikonë.

Nëse nuk mund ta shihni këtë veçori, sigurohuni që jeni duke përdorur versionin më të fundit të iOS.

Për të kontrolluar, shkoni te Settings > General > Software Update.

Ju do të jeni në gjendje të përditësoni në përditësimin më të fundit të iOS nëse nuk e keni bërë tashmë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit