Zhduket pa lënë asnjë gjurmë 51-vjeçari shqiptar në Greqi

Zhduket pa lënë asnjë gjurmë 51-vjeçari shqiptar…

Mediat greke kanë raportuat zhdukjen e një shqiptari në Selanik.

Shqiptari quhet Ilir Mera dhe rezulton i zhdukur prej mesditës së datës 1 nëntor në Selanik.

Sipas informacioneve, 51-vjeçari ishte në punë në zonën e Arethousa-s, shkak për largimin e tij nga puna është bërë plagosja e partneres së tij.

Shqiptari shkoi në statcionin e autobusit për të shkuar në shtëpi, por që në atë moment u zhduk pa lënë asnjë gjurmë.

Rikujtomë se ky nuk është rasti i vetëm i raportuar për zhdukjen e një shtetasi shqiptar në Greqi.

Ç'po ndodh me shqiptarët në Greqi, zhduket një
Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit